Tillbaka

Kom tillbaka till datorn idag. Alltså det var jobbstart efter semestern. Jag var tvungen att kolla vad jag hade för lösen efter tre veckor hemma. Ett lösen höll på att gå ut så det fick jag byta. Synd att det ska behövas lösenord istället för att bara låta andras saker vara och jag skulle slippa komma ihåg/skriva upp alla lösenord. 

(null)
En snabbsväng till Vrinnevisjukhuset och denna himmel tog emot oss på slätten. 

(null)


Äntligen fick jag ett möte på neurologen, men det var nog det snabbaste sjukhusmötet som jag kanske gjort. Kom in direkt och i stort sätt fick höra att jag får köra bil, ska invänta EEG och se om en MR kommer att behövas. Självklart är jag superlycklig över att nu få köra bil och inte vara så låst. Trist dock att behöva vänta två till tre månader på en tid för EEG nu när jag har väntat så länge redan. Jaja det är bara att gilla läget och snällt vänta. 
Fick lära mig att jag inte ska ta smärtstillande mer än 9-10 dagar per månad för att toxiciteten ska hinna gå ur kroppen om jag nu förstod honom rätt. Tur att jag inte är en pillerkäkare. 
Ont kan jag ha länge fick jag återigen höra, så det är bara att gilla det läget också.

(null)

Jag har suttit vid köksfönstret hela dagen och sett snöflingorna lägga sig på trollhasseln. Det har legat under nollan fram till sen eftermiddag då det steg en aning. Tur att all snö skottades undan så att det inte blev en halkbana på vår uppfart. 

(null)

Ett extra styrelsemöte fick avsluta min första jobbdag, så visst blev den lång. 
Klockan blev efter halv åtta när mötet var slut innan maten kunde preppas. Johan hade varit iväg hos Kerstin och Håkan under mitt möte och han kom hem med en påse med bullar, en paj och ett par handstickade vantar. 

(null)
Lokalproducerade med ull från lamadjuren i grannbyn Simonstorp. 

Tänk att bli överraskad även idag av fin gåva och denna gåva kommer värma mig gott. Tack snälla Kerstin för din omtanke. 
Bra start på jobbveckan. 
0 kommentarer publicerat i Allmänt, Hemmet, Inspiration;
Taggar: bullar, distans, gåvor, jobb, måndag, ny vecka, paj, snö, snöfall, styrelsemöte, vacker morgonhimmel