Möten

Dagen började med två timmars möte där alla i Barncancerfondens alla regionala föreningar fick en dragning av arbetet med kommande vision. Vilja, ambition, ansvar och gemenskap är ord som passar fint till denna samling människor som jag har förmånen att känna genom Barncancerfonden. Bättre för drabbade barn och familjer som har drabbats och som kommer drabbas. Det finns mycket att bekämpa inom begreppet barncancer och vad sjukdomen för med sig. 

(null)

Variation i digitala möten genom att variera plattform och enhet. Teamsmöte på paddan som variation till Meet och dator. 

(null)
Teknisk paus kan se ut såhär när det är digitalt. 


(null)
Solen visade sig. 

Skönt att komma ut under dagsljuset och promenaden varade längre för vi mötte samtal på vår tur. Trevligt att många stannar och pratar såhär i pandemitider då det sociala är satt på paus. Samhället har fått känna på den isolering som den svårt sjuka barncancerdrabbade familjen eller någon annan sjukdomsfamilj kan leva i. Rädslan att dra hem smitta som kan drabba barnet vars immunförsvar är noll, utslaget av cytostatikabehandlingar, är inget någon vill och därför håller avstånd till allt. 
När vi kommit så långt som till vår gata stannade vi till hos Susanne och Jonas. Jag fick en espresso på stående fot i eftermiddagssolen. Tänk att ute har blivit St nya innestället för möten. 

(null)
Edan blev det andra bullar. 

Plockade fram Kerstins goda matbullar och mina vaniljsnurror från frysen för en innefika. 
Det är aldrig fel med en fika och det är lite extra lyxigt med hembakat till. 


(null)
SkålMysig lördag med olika möten.