Lycka

Vad är lycka för dig?

För mig är det så mycket och även kan det vara så lite. Idag var det lycka att få göra de första spåren i snön när jag tog en promenix i skogen. 

Januari, inte den roligaste månaden på året. Det gäller att plocka fram ljuspunkterna!

(null)
Mina avtryck, lycka. 

Det är något visst att gå i nysnö och mjukt sjunka ner. Inget knarr av kall snö under skorna men en härlig känsla. 

(null)
Lycka även att få se rådjur. 

(null)
Lycka kan innebära en pannlampspromenad.

Så skönt att jag hann ut en sväng efter maten och innan det var dags att  återigen sätta sig vid datorn för ett styrelsemöte med Barncancerfonden Östra. 

(null)


Lycka för att föreningen finns, alltså inte att barncancer finns, utan för att denna förening finns för att stötta drabbade barn och föräldrar.  Så glad att jag gick med då sorgen var så stor och att jag lyckligtvis fick en massa nya vänner och för att jag genom åren försökt ge något tillbaka. Lycka i sorgen verkligen. 

Varje dag försöker jag sätta ord på för mig själv om saker som gör mig glad, lycklig och som är positiva. Vissa dagar är det såklart svårare, men något pyttelitet kan jag ofta gräva fram. Det kan då vara så små saker som "jag kom upp i morse" eller "maten var god". För jag tror att om jag ser de positiva sakerna i vardagen blir jag en mindre negativ människa och nog förmodligen får en mer lycklig känsla inombords.Lycka kan vara vadå?