Klarblå himmel

Klarblå himmel medför strålande sol. Så härligt att vakna upp och få den soluppgången. Tog en lugn frukost och drack ett par koppar kaffe med vyn utanför. 

(null)

(null)
Månen fortfarande uppe över Vemdalsskalet. 

(null)
En snabbtur till Skalet. 

Alwa hade ett par skidor på skidskolan som hon ville åka på idag så det blev en extrasväng.

(null)
Parkeringen var välfylld även att det är stugbytardag idag. 

Längdskidåkning och alpin åkning är fin startplats häruppe Klövsjös skidområde. Jag förstår bara inte riktigt varför inte vägen breddas för att bli säker om det nu finns en parkering att utgå ifrån på toppen. Hoppas att SkiStar kanske kan gå in för att hjälpa till med vägen. 

(null)
De finaste backarna hitintills. 

Lite folk i backarna och de var helt ok nu, inte alls de snövallar som har varit. Det blev ett par  riktigt sköna åk i några av de öppna pisterna. 

(null)
Fick åka lift med min söta Alwa i manchester och Johan. 

(null)
För i backen fick vi leta manchester. 

(null)
Färdigskidat

(null)

Bytte pjäxorna mot mina vinterkängor, satte på mig reflexer, stoppade ner pannlampan i jackfickan och gick ut i Sångbäckens Fjällby. Det var en så vacker vinterpromenad med alla snötyngda fjällbjörkar och tallar. 

(null)

(null)
Kikade ut över backen. 

Gick upp till Utkiksvägen där mannan blicka ut över en del av Klövsjös skidområde och  den vackra byn som ligger på den motsatta sluttningen. På sjön skulle jag vilja köra lite långfärdsskridskor någon gång för det har jag ett par liggandes i garaget här i fjällstugan. 

(null)
Glöggmys

Inte för att jag behövde värmas upp när jag kom in för jag hade hackat snöklumpar i trappan ner till stugan. Det höjer kroppsvärmen, men glöggen höjer mysstämningen. 

Vilken toppendag det blev både vädermässigt och med skidåkning och promenad. Att vara ute när solen är synlig gör utevistelsen ännu trevligare. Älskar’tHa en bra söndagskväll och en ny vecka!