Det blåste på

Det var väl kanske inget direkt blås i själva jobbdagen, men den har ändå blåst på väldans snabbt. Först lagmöte och sedan tre överlämningsmöten med alla de nya elever som ska komma till oss kommande period. 
Dagen har sedan gått åt till att försöka få tag på eleverna och boka introtider. Så med andra ord så flöt och blåste det på snabbt. 

(null)
Matteböcker är bra att ha när man har digitala möten vid ett köksbord. 

(null)
Snabbis runt kvarteret i skogen på lunchen för att sedan ta mig an eftermiddagen. 

Vips var det middagstid och jag hade lyxen med att bara öppna kylskåpet och ta fram pajen som Kerstin gav till Johan igårkväll. 

(null)
Skinka, tomater och broccoli var det visst. 
Smakade ljuvligt med en sallad. 

Lyxigt att inte ha kastruller och matlagningsgreher att diska utan allt var klart och vi kunde ta på oss för en skogspromenad med pannlamporna. 

(null)
Starka lampor syntes tidigt på håll. 

Tänk att vi bor på gångavstånd till skidbacken här hemma i Jursla och i fjällstugan har vi också bara en promenad uppför backen. 

(null)
Det var Yxbackens belysning. 

I Yxbacken blåste det på bra med snö. Snöläggningen är igångkörd och jag hoppas verkligen att backen kan få hålla öppet. Förra året öppnade inte ens backen så det behövs.

(null)

Det blev att ta ut hårblåsen och blåsa låset varmt i brevlådan så att det gick att låsa upp. 
Bara några vita kuvert, men lådan ska ju kunna tömmas. 

(null)

(null)
Blev lite nyfiken på hur det såg ut vid fjällstugan så när jag kom in efter värmeblåset vid brevlådan kikade jag in. Snön föll i Sångbäckens Fjällby. Vitt på båda ställen.  
Dagen blåste bort.