Premiärturen

För att kunna testa den nya leksaken så måste det finnas medlemsskap och ledbevis i skoterklubbarna.  Så typiskt att vi behöver vara med på två ställen och att de inte kan slå ihop sig och samarbeta. Vi bor mitt emellan kan man säga och vi vill kunna ta oss i området. 

(null)
Ledbevis på. 

(null)
Först bestämde vi oss för skidbackarna. 

Inget typiskt sportlovsväder direkt när det regnar och temperaturen ligger runt nollan. Dock är det alltid på något sätt skönt att komma ut bara man har klätt sig efter vädret. 

(null)
Inte skönaste vädret... 

(null)
...men med trevligt sällskap. 

(null)
Det var uppehåll medan vi var i backen. 

Vi åkte från blått till svart innan vi nöjde oss för dagen i backen för att åka hem och snabbluncha innan skoterhjälmen åkte på. 

(null)
Skidhjälmen är skönare. 

(null)
I regnrusk till Samevistet och tillbaka. 

När vi stod vid Samevistet och Alwa ringde från backen där hon hade blivit kvar. Vi hämtade upp henne på vägen tillbaka vid skidbacken. Det gick att trycka ihop sig tre stycken sista biten. 

(null)
Dag 6 med plankan. 

(null)
Köpte sprit istället för en blomma. 

Skalets Inredning har så mycket mysiga grejer att förgylla med i sitt hem. Vad passar inte bättre än lite god-doftande sprit med Vemdalen-etikett i dessa tider. Det går åt mer tvål och sprit i samhället och då kan det vara lite kul förpackat med specialetikett. 

Vi träffade våra grannar ikväll och det blev en pratsam och trevlig stund. Vädret för semesterveckan ser inte jätteskoj ut, men jag ska vara ledig och det ser jag verkligen fram emot. 
Mindre blött på skoterturerna framöver hoppas jag.