Lurad

Måndag och jag for in tidigt till jobbet för att få hjälp med lite uppdateringar på datorn och något med virus. 
Hade lite problem att ta mig till jobbet då förardörren och passagerardörren inte ville öppnas. Fick klättra från baksätet när jag skulle iväg. Ut kom jag utan problem rätt väg väl framme på jobbet. 

(null)
Inte alla som nästan har egen ingång. 

Nu kan vi som har arbetsrum i denna ända av huset bara komma in via en utedörr som annars är låst som in- och utgång. Mitt fönster är det vid sidan av dörren. 
Trappan som vi ibland sitter i de riktigt varma dagarna är nu täckt av lite snö. Kaffet får helt enkelt vänta. Jag väntar dessutom på att vi kollegor är på plats igen så att det finns någon att fika med. Idag var jag ensam. 

(null)
Promenaden ut åt andra hållet. 
Räddningstjänsten jobbade för fullt. 

När jag skulle hem så fick jag ta samma väg in i bilen som tidigare i morse. Kan det bero på att den stått orörd så länge? 

(null)
Fortsatte jobba hemma. 

Det blev visst ingen stund ut idag, så jag tog bilen och körde en bra stund med den för att försöka ladda upp den. Stannade till hos Linda för att lämna en grej och sedan blev det Ica Maxi. 

(null)
Fick ju iallafall en långpromenad med kundvagnen. 

(null)
Blev verkligen lurad. 

Trodde att om det stod apelsin choklad så borde det väl ha smakat choklad en liten uns iallafall? God får jag väl ändå säga, men vare sig Marabou mjölkchoklad eller någon riktigt mörk chokladsmak hade den. Hur kan man luras eller våga tro på fruktchoklad? Måste väl erkänna att jag stod och funderade på en chokladkaka, men hittade denna sort som näst bäst substitut. Vad tar bort godissuget?