Internationella barncancerdagen

Idag är det Internationella Barncancerdagen och jag har tänt ett ljus för Wera💜💜💜
Tänder som de flesta vet ljus för Wera de flesta dagarna om året och denna dag skulle jag helst vilja slippa, men den finns för att uppmärksamma denna skitsjukdom. Ett barn varje dag drabbas av barncancer i Sverige som är den vanligaste dödsorsaken för barn mellan ett och fjorton år. 
 
Det vore fint om hennes sparbössa kan få fyllas på lite nu i och med dagen och för att hon snart skulle fått fira sin 18:e födelsedag med oss. 

(null)

Om du vill vara med och stötta lite extra så gå in på Barncancerfonden.se Wera Isakssons sparbössa. 

TACK


Idag har jag suttit i möten med mina kära kollegor för en studiedag. Vi fick en längre lunchrast så då hann jag ut i skogen. 

(null)
Jag gick upp utmed ett längdspår till Yxbacken. 
Tänkte att det nog kunde funka. 

(null)
Kul att se skolor här. 

Idag var Prolympia, en friskola från Norrköping där Wiktor gick, var i backen och ungdomar hördes med glada röster när jag kom fram till toppen. Tänk så roligt att skolor kan låta sina elever få denna möjlighet till snökontakt nu när det är öppet. Hemåt för fortsatt eftermiddag. 

(null)
Ska man göra en övning så är det plankan, säger Sara. 

Det tar ju heller inte så lång tid att träna för då behöver jag inte ens byta om. Nu ska det bara bli till en vana. 


(null)
Tur att jag har ett par gamla pjäxor och Alwas gamla skidor hemma i Jursla. 

Stämplade ut direkt när studiedagen var över i stort sätt och kom ut. Denna gång i spåret som kanske egentligen hade lite för lite snö, men det funkade. Kanske lite för tung för dotterns längdskidor, men jag vill ju liksom passa på nu. Skönt att ha möjligheten strax utanför tomten. 

(null)


(null)

Det blev bara fram och tillbaka till Yxbacken för det var kanske inte det tjockaste snötäcket under skidorna. Kul ändå att bara göra momentet med att åka skidor på hemmaplan. Tänk att både här hemma i Jursla och i Sångbäckens Fjällby har vi längdspår och skidbacke även om det är på lite olika nivå. 

Kvällen avslutades med matshopping och långkok med apelsinsås. 


Veckan är igång.