Ge mig styrka

Ibland kan den där känslan av "ge mig styrka" komma. Nu är min känsla mer åt hållet att ge mig min kropp tillbaka, ge mig träningslust, ge mig muskler. Allt det där vet jag mycket väl att man inte kan köpa på postorder och så kommer allt i ett fint paket på posten. Så jag ber nog bara mig själv att kom igen nu Anna, starta med någon form av träning som kan funka trots lite huvudvärk som fortfarande håller sig kvar i knoppen. 
Yoga ska nog få återinträda mitt hem, min kropp. Behöver ju inte stå på huvudet jämt. 


(null)
Hade lite stående skrivbordsjobb på morgonkvisten och avslutade med en tyst minut på ståmattan. Plankan - tredje dagen. 

(null)
Skolentrén Covid-anpassad. 

(null)
Bakom plexiglas blir man varmt välkomnad till Komvux. 

(null)
Står för tillfället på markplan. 

Så lite kan göra så mycket. Det här klassrummet har elgardiner i grått och det ger ett luftigare intryck. Dock saknar jag våra äkta växter som jag tycker höjer hemtrevnaden i klassrummet. 

(null)
Johan hämtade mig klockan fem. 

Vi rullade förbi Jursla ute på 55:an för Johan hade redan packat bilen för en tur upp till fjällstugan. De nya vinterdäcken hoppas jag kommer funka på ett bra sätt. Hör gnäll om att bromsarna inte är som de borde, men bilen har i stort sätt stått sedan i somras då bromsarnas byttes. 
Ett par dagars jobb innan nästa veckas semester blir det när vi kommer upp. 

Blev uppringd av trevliga Ylva på Barnacncerfonden för en timmes intervju. Så roligt och bra att de hela tiden vill lyssna in och jobba framåt på flera plan. Hjärta till er alla som varje dag har möjligheten att få jobba med i mina ögon något så viktigt. Vi rullar uppåt till en annan vardag.