Fredagsfeeling i fjällstugan

Med en heldag i styrelsemöte för Barncancerfonden så känner jag en härlig känsla. Visioner att göra livet bättre för drabbade barn och familjer som drabbats i den fruktansvärda sjukdomen barncancer. Självklart vill jag att alla barn ska kunna överleva och leva ett bra liv. 

(null)
Fördragna lameller och lite egenmeck för att se så bra som möjligt. 

Passar på att få sitta i soffan under en dag till skillnad mot matbordsplatsen som annars är min arbetsplats för bästa plats för alla böcker och skärmar. 

(null)
Lunchpromenad kändes energipåfyllande i vintersolen. 

(null)

Även om jag inte är på fjället denna ljuvliga dag så ser jag de vita vidderna ändå. 

Efter mötets slut svidande jag snabbt på mig utekläder för att ta mig upp till längdspåren. Så visst kom jag ut och fick snökontakt på skidor. Vi åkte tillsammans med Sara och Fritte i det vackra och kuperade spåret på Katrinatoppen, Klövsjö. 

(null)
Sara i täten. 

(null)
Fritte stannar upp och njuter av de värmande strålarna. 

(null)

Vi är inte bara ute i spåret för att åka skidor, vi umgås och hinner prata mycket under varvet. Många passerar oss i bra mycket högre tempo, men vi resonerar som så att vi livsnjuter av naturen och sällskapet. 

(null)
Fritte fångade oss på bild när vi faktiskt hade lite fart. 

After Ski/After Work i fjällstugan och Sara hade med sig gubbröra till snapsen för de som gillar den kombon. 

(null)
Bastu med snödopp. 

Kuddarna från Skalets Inredning mjukar upp litegrann det lite hårda intrycket man kan ha av en bastu. Kuddarna är lätta att köra i maskin så därför känns de fräscha. 

(null)
Blir man sugen på äppelpaj så får man göra en. 

Ska investera i en pajform hit till stugan är helt klart ett köp som är nödvändigt för att det ska se lite roligare ut när man ställer fram pajen. 

(null)


Johan grillade och vi åt i fjällstugan som verkligen värmts upp av bastun, ugnen och braskaminen. Blir lätt lite mosigt trött av värmen så kvällen avslutades med en skön nattpromenad upp till Utsiktsvägen. 

(null)
En fin kväll med vy över backen och Klövsjö med en strimma norrsken som dansade lite svagt. 

(null)
Stjärnklart och vackert. En fint fylld fredag.