På semestern får man ändra sig

Vi vaknade och snöflingorna låg i luften. Härligt men de var alldeles för få. Vackert ändå. 

(null)
Perfekt liten äggkopp.  

Bettan som har ACLAYA-keramik funderar just nu även på pastaskålar som jag tror att jag skulle passa fint till oss som gillar just pasta. 

(null)
Björnrike

Det kändes som att vi fick den sista lediga parkeringen i Björnrike. Vi klev ur och kikade och jag kände att här behövde vi inte fylla på med två skidåkare till. Alltså ändrade vi oss och åkte till hemmabacken i Klövsjö. 

(null)

Tänk så snabbt snön har producerats här i Svartåshanget, bara för någon dag sedan såg vi gräset i backen. Nu väntar vi på att det ska plattas till innan vi kan få prova den. 

(null)
Härliga åk tillsammans med Sanna och Johan. 

(null)
En extrapimpad gulaschsoppa. 
Trevlig skål att äta ur och alldeles lagom stor. 

(null)
Dag 276

Efter den sena tacomiddagen så somnade jag nästan i soffan. Det blev en ansiktsskrubb och en sprayning med tanrevel för att fejka lite solbränna jag som inte solar längre. 
Fick ett kvällsjobb av min kära dotter som behövde gå och lägga sig. Jag fick äran att slå in de två paket hon köpt till sin bror som har fyllt år för ett par dagar sedan. 

Mysigt med den sprakande braskaminen som värmer upp fjällstugan med en behaglig värme. Det ska eldas lite lagom så att det inte blir en bastu. 

I morgon är det årets sista dag som väntas och vi ska bara ta det lugnt. 
Vi tar sista dagen på året som den kommer och kan ändra oss.