Mötesdag

Dagen började med lagmöte, följt av elevmöten under dagen, direkt hem för att misslyckas med att få igång kameran till ett digitalt möte och sedan avsluta dagen med ett avslutande möte på telefonen. 

(null)
Hahaha, snyggaste lussetåget dök upp i mitt minne. 
Anette, Mats, Lotta, jag och Jonas "sjöng".
Saknar 

(null)
Direktsändning från glasskåpet i entrén. 
Ett slags möte det med kanske. 

Kul idé att få höra och följa Musikhjälpen i skolan. Fick lite Stenmark minnesbild då skolarbetet avstannade helt och vi alla tittade på en tjock-tv på helspänn medan de raka skidorna svischade nerför den satta slalombanan. Tänk att Sverige nästan stannade under åken. 

(null)
Möte

(null)
Hem och förberedde inför nästa möte. 
Skumma tomtar, skumtomtar eller JuleSkum älskas såhär års. 

Ett möte "En serie i sorg" med Barncancerfonden stod som värd för och som ikväll skulle belysa "Att fira i sorg". Hur högtider kan te sig annorlunda efter att ens barn har dött. Hur olika föräldrar upplever sin sorg och vad som kan var bäst sätt att för dem hantera sin nya verklighet. Hur kan födelsedagen uppmärksammas/firas? Dödsdagen. Julafton. Ett sätt att samlas för att kunna prata. Digitalt kan vara ett alldeles toppensätt att kunna mötas bara man (jag) hade kunnat få igång kameran. Det blir så tråkigt platt att inte kunna få se varandra. 

(null)

Minnen är fint att få berätta om. Få dela med andra. Minnen kan göra det lättare att gå vidare. 

(null)
Suzanne från Barncancerfonden höll i mötet.
Vad kan göra vardagen efter att ens barn dött lite lättare?
 
(null)

(null)

Ett fint samtal där vi delade med oss av erfarenheter, känslor och tankar. Olika är våra berättelser och olika är våra känslor, men ändå så lika på något vis. Det behövs inte så många ord för att förstå och känna med varandra.
En kväll där vi höll igång i drygt 2,5 timme för vi avslutade med en kort avstämning efteråt. Vi tänker att mötas är bra även om eller tack vare de digitala mötenas möjligheter som tar bort landets långa avstånd. Alla kan vara med. 

(null)
Dag 264


Kvällen försvann verkligen idag för dagen slukades upp av möten. Det var riktigt skönt att sjunka ner i soffan efter att mötena var slut. En gammal action film åkte på och jag slötittade med Johan. 
Möten mest idag, men med variation. 
Vad har fyllt din dag?