Lucia

Ett år utan luciakröning eller luciatåg för min del. Det har varit en fin dag på skolan ändå. Hade i och för sig haft förhoppningar om att få en skymt av Bråvallagymnasiets luciatåg som skulle rulla genom stad med deras maskiner utsmyckade till ett luciatåg. Icke. 

(null)
    Foto: Cecilia Squire

Cecilia, min gamla kära kollega, jobbar på skolan och jag lånar en bild från hennes Instagram. Det lyser lycka med att få gå i ett annorlunda luciatåg ser det ut som. Åtminstone lyser luciakronan fint. 

(null)
Musikhjälpen

Paketet i entrén som det varit nedräkning på innehöll en QR-kod till Musikhjälpen. Så fint initiativ av elevkåren. Barn ska inte behöva arbeta, alla borde ha rätt till skola och få vara barn. 

(null)
QR-kod till Swish 

(null)


Alla bäckar små och ett så fint sätt att bidra till något bättre. 

(null)
Vi bjöds på lussefika. 

(null)
Ville se dagsljus så jag fixade två persiennsnörehållare. 

(null)
Dagsljus eller vad det nu kallas såhär års. 

(null)
Strömma Fabriksförsäljning på vägen hem. 

När jag satte mig i bilen hem kom jag på att jag hade lämnat hemnycklarna på jobbet. Ringde Johan som hade en bit hem från Stockholm. Då tänkte jag den briljanta idéen att stanna till på Strömma Fabriksförsäljning för att köpa rött bomullsband. Det kan vara bra att ha en plånbok när man ska handla… Tur att Swish finns. Rött band Swishades. 

(null)
En stadsmur

Vi åkte in för att kika/lyssna på Musikhjälpen men Johan ville promt till Jula på vägen in. Typiskt att välja Jula när målet var inställt på stan, men snacka om effektivt. Två brandsläckare och sex brandvarnare var ju faktiskt ett viktigt inköp så jag får ge honom rätt i stoppet. 

(null)

Det var en varm kväll med ett par plusgrader och här började vi höra några toner. 

(null)
Ojojoj vi kom visst lite sent.

Det var fullt med människor så vi hade nog behövt ha kommit en aning tidigare för att få komma in. Vi hörde Benjamin sjunga iallafall medan vi tog ett varv. Vi fick oss en kvällspromenad inne i stan och så roligt att många valt att vara ute. Vi höll lite avstånd. 

(null)
Värmekyrkan med adventsljusen ♥️
  (null)
Det viktiga inköpet. 

(null)
Dag 263


Skön start på veckan och fin start med Musikhjälpen.