Julshow

Idag har vi varit på en stämningsfull isshow på  Himmelstalund med Norrköpings konståkningsklubb. Vi är så imponerade av alla skridskoåkare som bjöd oss alla i publiken på julstämning. Ett jättelångt luciatåg inledde eftermiddagen följt av tomteparad, renflock och snöänglar. 

(null)

(null)
Lååångt luciatåg. 

(null)
Nicci som den lilla tomtenissen till vänster och Nim som tomteflicka alldeles bakom. 

Tjejerna var med i flera julnummer och det är roligt att se deras utveckling sedan förra gången det var möjligt att bjuda till julshow.

(null)
Tack ALLA för det fina showandet ni bjöd på. 

(null)
Sittande fikapaus ur påsen. 

(null)
Halt ska det vara. 

Innan andra delen så gjordes isen plan och lite mer hal. Hade jag fått välja, som bara behjälpligt kan knata runt på grillor, så hade jag nog valt att ha lite mer friktion när jag åker. 

(null)
♥️

(null)
Dag 267

(null)
Tände upp lite utanför. 

(null)Mamma och Uffe kom på en bit mat. Vi märkte tydligt att ugnen lagt av sin vanliga värme för potatisgratängen hade trots över en timme inte blivit klar. Hade haft förväntningarna på en krämigt mjuk och god gratäng och inte med tuggmotstånd i en simmig gräddblandning. Måste nog fara till IKEA för att köpa en ny i morgon trots att jag kan tycka att ett kök borde hålla längre än från 2015. 

(null)

(null)
Saffranskaka med vit choklad. 

Mellan förrätt och efterrätt serverades grillat kött och en ofärdig potatisgratäng. Tur att saffranskakan blev klar och tur att jag hade frysta lingon att plocka fram av. Får väl ladda om nu för en morgondag vars innehåll jag ser lagom fram emot att göra. 
Att behöva handla köksmaskiner känns lite småtrist när de bara är sex år gamla.