Behöver inte göra själv

Julstress kan vara mysigt kanske i lagom mängd och jag har bestämt mig för att jag ska vara alldeles lagom eller kanske till och med mindre. 

(null)
Fredagsfika med det lilla extra. 
Roligt med kallbryggt te. 

Veckans höjdpunkt i personalrummet är nog ändå fredagsfikat. En kort stund på förmiddagsrasten samla vi som gillar fredagsfika och turas om att ta med något att fika på. 

(null)
Tunn is

Stämplade ut tidigt och gick genom stan för att köpa mig lite stressfri jul. Vi fick ett presentkort från jobbet och det tänkte jag använda på Östgöta Kök för att maska lite med julförberedelserna. 

(null)
Passerade förbi Musikhjälpen. 

Gick förbi Gamla Torget och vidare Hospitalsgatans fint stjärnbeklädda gata bort till Nya Torget där Östgöta Kök ligger i Magnentus building eller vad det nu heter. 
Jag var inte den enda som skulle fylla på med lite färdiglagat, men kanske den första att köpa färdigt och stoppa in i frysen för julafton. Deras färdiga köttbullar är bättre än mina egna så varför krångla till det när man kan förenkla vardagen. Lite revbensspjäll fick också följa med hem i påsen. 

(null)

Lämnade stan och stannade till på IcaMaxi för lite mat till helgen. Så fint väder denna fredag.
(null)
Dag 266

(null)
Dags att hälla upp glöggen på flaskor. 

(null)
Durkslaget för att fånga upp nejlikor och russin och annat från satsen. 

(null)
Påfyllning i glöggförrådet. 

Lite julpyssel har vi ändå gjort, men det går att välja halvfärdiga maträtter för att orka njuta av den stundande högtiden. 



En kaffemugg fylld med glögg och jag kryper upp i soffan och tar kväll.