Trappa upp

Ibland måste man liksom trappa upp även om man tycker det är astrist. 
Johan och jag åkte ner till Vemdalen och Karl Hedin AB, en bygghandel, för att förhoppningsvis kunna fixa ett rör till de nya trapplamporna. De nya lamporna till altantrappan hade nämligen betydligt mindre dimension än de lampor som tidigare suttit  där. Jens som jobbar där tog emot oss och försökte förstå vårt "problem" letade runt för att lösa det hela. Jag önskade ju att vi skulle byta ut de delar i trappan där lamporna skulle in med en ny planka med mindre hål. Johan såg en massa jobb framför sig för det är ju ändå han som får göra medans jag arbetsleder. Besöket på bygghandeln slutade med ett inköp av ett nytt borr. Jag vann alltså. 
Johan var inte glädjesprudlande glad direkt för att inte ta till alltför beskrivande ord, men insåg att det nog blev det bästa. 
Vi åkte hem efter att ha stannat till på Härjedalspizza för att ta med lite hämtmat. 

(null)
Måste ladda med energi. 

(null)
Det kommer bli bra. 

Hålen för de nya lamporna borrades och de nya trappstegen sattes dit. Nu måste vi bara köpa rätt transformator för det hade vi visst missat att det inte låg i lådan vi köpte. Suck… Det blev visst inte färdigt idag, men förhoppningsvis bra till slut. 

(null)
Dag 152 i motljus. 

(null)
Fick fina muggar bland annat från våra gäster. 
Så roligt när det görs lokala saker. 

Carina och Bosse kom på kvällsbesök för en GT. (Den fick de visst vänta på i 3,5h enligt Bosse) Vi körde en enkel grillkväll först och kunde njuta av en fördrink ute medan Johan grillade burgare. Vilket fantastiskt väder det bjuds på här i Vemdalsfjällen. Det har blivit lite svalare här i fjällen dagtid men kvällen har bjudit på en ljummare avslutning. Så härligt med lättsamma, glada och positiva människor.(null)

Semester är bra skönt!
Kram