Spännande möten

Ingen dag är den andra helt lik och möten blir alltid lite olika även på Meet eller Teams som vi också använder oss av för variationens skull. 

(null)
Direkt från matteundervisning till stormöte. 

Mycket ny information delades ut och ska sjunka in för att sedan tänka nytt kring på bästa sätt för elever och oss. Det kommer bli bra såklart. Spännande. 

(null)
Dag 164 på lunchrasten. 

(null)
Urkärning 

Efter jobbet tog jag tag i att kärna ur de plommon jag fick igår hemma hos Kerstin och Johan. 

(null)
Kokade 

(null)
Hade ingen sylttratt.

Hade en tratt men den hade det blivit plommonstopp i så jag tog ett lock till en Tupperware visp. Funkade finfint när den asavarma marmeladen skulle upp på varma burkar. 

(null)
Sex burkar blev det. 

Det blir att testa av på morgondagens frukostmacka och/eller till brieosten. En liten skvätt rom hällde jag i förutom citronsaften så det ska bli spännande att smaka om det smakar något mer än plommon. Dessa plommon var väldigt söta i sig själva så jag hoppas att 1:1 inte blev för sött. 

(null)

En stillsam tacotorsdag i uterummet innan Julia skulle hem till Göteborg. Roligt att de kan ses ett par dagar i stöten när de bor så långt ifrån varandra. 

(null)
En skön men lite kylig runda i byn. 

Det är nu lugnt på åkrarna runt om för det ser ut som att bönderna fått in sin skörd. Det ser lite stubbigt och öde ut men snart är det säkert grönt igen innan snön förhoppningsvis lägger sig på dessa breddgrader. Mycket rönnbär sägs ju kunna ge en kall vinter. 

(null)
tanrevel, man behöver inte "to travel".

Testar för mig en ny skrubb som kändes välbehövlig för mitt ansikte som jag kan räkna på kanske drygt hälften av ena handens fingrar fått sig en ansiktsskrubb eller mask. Igårkväll krigsmålade Alwa mig gråsvart med en stram mask. Den skulle visst vara bra. 
Denna tanrevel fick Alwa av oss i present igår så den ville vi båda gärna testa. Jag höll andan medan jag själv sprayade mig långsamt två omgångar. Ville inte andas in sprayet. Nu kommer en svag solbränna som på posten. Jag som inte solar kan ju behöva luras lite med att fixa bränna i en burk eller med lite spray. 


Fredagen närmar sig. 
Njut av den!
Kram