Slapparsöndag

En söndag utan en knop, knappt styrfart alltså. Vädret har erbjudit en dag inomhus vilket har passat mig fantastiskt bra. Det har varit kvavt och huvudvärken har suttit som ett 90-talets breda skidpannband. Tänkte ta mig ut när solen började skina, men började med en kaffekopp ute på altanen och sedan blev det inte så mycket mer än en kopp kaffe och lite planka. 

(null)

(null)
Dag 154

En stund ute blev det iallafall innan locket åter la sig över Jursla. Hade nog kanske hunnit ut men jag ville checka av att jag hade laddat jobbdatorerna och jobbtelefonen tills i morgonbitti då jag är tillbaka till vardagsverkligheten. Tur att jag gjorde kollen på mina jobbverktyg för annars hade flera timmar gått åt till att ladda och starta om. Nu är jag redo för jobb. 
Sommaren behöver verkligen inte vara slut bara för att jobbet kallar. Nu blir det återigen den där fredagskänslan när man har jobbat en vecka. Den är go den!

(null)
Regntunga skyar

Lite åska med upplysande blixtrar kom men det kändes aldrig som en rensning av det kvava vädret för det kom aldrig direkt över oss.  
Gräsmattan och hasselörten som vi planterade om i stenpartiet gillar nog dropparna som ändå föll. 


(null)
Detta är också en aktivitet. 

Jag har kollat gamla filmer och varit allmänt helslö idag. Det har passat mig alldeles förträffligt som söndagsnöje. Ligga och slapptitta på film det har varit gött för kroppen. Även om vi cyklade lugnt och fint så har jag lite träningsvärk i cykelmusklerna som jag kände av efter Ölandsturen i början av semestern också. Träningsvärk har jag alltså fått tre gånger under semestern. Två cykelrundor och en hjortronplockning, det är träning det. 

(null)
Så helslö att en kebabrulle beställdes. 

Den kanske ser ut som att det står - fett men det står minus feff, alltså utan fefferonisar som jag inte riktigt gillar som överraskning i en kebabrulle. 


Hoppas du har haft en bra helg?!
Kram