Run of Hope

Snart är det dags för årets viktigaste lopp, Run of Hope i Norrköping, för Barncancerfonden. För sjätte året i rad är Norrköping med och du är så välkommen! Du behövs!

(null)ALLA är hjärtligt välkomna till Ljuraparken, Norrköping 
den 23/9 mellan klockan 18.00-19.00. 

Under en timme kan du gå, lunka eller springa ett varv eller kanske så många varv du hinner på en timme. Varvet är ca 350 meter och du väljer hur lång sträcka du vill göra. Det är en grusgång som är rätt så flack. Det går med med barnvagn och rullstol. 
Genom att köpa en startplats/anmäla sig så bidrar du till Barncancerfondens viktiga arbete och den forskning som så behövs för att lösa cancergåtan. Vi vill att alla barn ska få vara barn och leva ett liv som barn borde få göra. Sena komplikationer ska inte finnas och barn ska inte dö. Jag drömmer om att den dagen kommer. 

Jag, Viktoria och Elmina anordnar som vanligt och vi ber alla våra vänner och bekanta och bekantas bekanta att ställa upp genom att gå in på Barncancerfondens hemsida och köpa en startplats. Det är lätt att på så sätt stötta och samtidigt få vara med på ett annorlunda lopp med mening. Om du vet att du är upptagen så anmäl dig ändå eller ta en skärmdump och hjälp oss hjälpa barn med cancer!

Anmäl dig och spring där du vill om du har svårt att komma till Norrköping den 23/9 kl.18.00-19.00.

(null)

(null)


https://www.barncancerfonden.se/event/run-of-hope/delta-i-ett-lopp/run-of-hope-norrkoping/(null)
Några återblickar från tidigare år. 

(null)
Ett varv kan jag väl hänga på dessa tjejer åtminstone och för den goda saken såklart fixar man ju det mesta. 

(null)

(null)


Vi skulle förutom din anmälan bli väldigt glada och tacksamma om du vill vara med och sponsra loppet. Självklart kan man sponsra med en slant.  Något ätbart, drickbart eller något vi skulle kunna lotta ut på de anmäldas startnummer? Vi tar tacksamt emot gåvor av olika slag som kan passa allt från barn till äldre. 

(null)
Favorit i repris på PlatinumCars Arena. 
Enette och Kerstin hade jag som mysigt lunchsällskap. 

(null)
Jackan på ikväll när det promenerades. 

(null)
Dag 168
Tända ljus o inomhus. 
Kom ihåg att anmäla dig till Run of Hope Norrköping, tack o kram.