Ögon- och näsdropp

Idag bjuder naturen på ett sjudundrandes allergiregn för mig. Ögonen rinner som att jag gråter och vart allt näsans innehåll kommer ifrån undrar jag så? Började återigen med allergitabletterna som jag haft ett par veckors uppehåll ifrån. 
Dagens mission har varit att få iordning här hemma med städ och plock, alltså inget extra skojigt. Underbart ändå när det är klart och skillnad syns. 

(null)
Köksbänken har rengjort, fått squats seal och ett lager polish. 

Så stor köksbänk vi har när den töms på allt som alltid hamnar på den. Kaffemaskinen, brödrosten, en mortel och kryddkvarnarna kanske skulle räcka ett par dagar för sedan kommer fler bra-till-ha-saker säkert hamna där igen. 

(null)
Andas

Även om naturen gör att jag gråter och snörvlar så är en skogstur något jag mår så fantastiskt bra av. Andas, ta in den klara luften och bara promenera. Vi traskade ut och det är härligt att kunna gå ut i kjol och t-shirt såhär i augusti. 

(null)

(null)
Fint med den sena eftermiddagssolens strålar som letade sig ner genom grönskan. 

Där vi gick var vi helt ensamma. En liten ekorre var den enda som korsade vår stig. 
Vi tog stigen till Herrsjön. 

(null)
Dag 164

(null)

Klipphällen var härligt uppvärmd efter dagens soltimmar och en planka kändes lämpligt rätt och inbjudande. 

(null)

(null)

(null)

Här vid Herrsjön finns en mysig grillplats som jag verkligen hoppas används på ett bra och klokt sätt. Det är ju underbart att kunna vara ute i friska luften i dessa tider. 

(null)

Just nu kommer det upp många minnen på Facebook med vår lilla Wilda för tio år sedan. Här hade hon fått lite tjusigt sällskap. 

(null)
Fritte sa att det var groggens dag idag. En GT fick det då bli. 
Gott och fräscht. 

(null)
Det blev en grillkväll. 

(null)
Ingen mer grogg till maten. 

(null)
Mörkret föll medans vi satt i uterummet. 

Vi är alla i familjen påverkade av allergin men en har fått halsont. Snabbtest togs som visade negativt. Man kan ju ändå bli förkyld utan att det är Covid-19. Hålla sig hemma helt enkelt. 


Hoppas på torrperiod i morgon för idag har jag sponsrat Lambi.