O där kom måndagen

Nu är jag så inne på vecka två efter semestern och dagen har fyllts med olika typer av möten via telefon och datorn. 

(null)

Regnet har smattrat till och från hela dagen och det ar varit mysigt att stå vid min hemmajobbplats. Skrivbordsplatsen som jag fixade till i rummet innan sommaren har jag nog bara suttit vid två eller tre gånger. Det har varit skönare att kunna stå upp när jag har Meets. Det är lite småinovativt och inspirerande att se hur vi alla löst jobbplatserna hemma. Strykbrädan, sängbrickor på köksbänken eller i knät sittandes i soffan eller kanske som jag som står vid en högre byrå och har en kartong under den ena datorn. Måste ju tänka ergonomiskt ellerhur?

(null)
Förkovrade mig lite lite inom skolans värld här hemma. 

Det är lite nödvändigt att avbryta lite nu och då med något annat så på eftermiddagsrasten blev det lite läsning. 

(null)
Grillkväll och jag gjorde burgare i lite olika storlekar och grilltider. 

Det blev en kväll med uppehåll och det är ju trevligt när Wiktors tjej från Göteborg kom hit för ett par dagars besök. Mysigt att få höra hur hennes sommar har varit på Liseberg och Gasten där hon skrämt skiten ur besökare. Hörde lite om de tre ungdomarnas planer inför vintersäsongen. Hoppas verkligen att denna vinter blir lite mer normal för alla säsongare och turister som vill kunna njuta fullt ut av skidåkning och det härligt sociala man kan få i backen, på after skin eller hemma i stugan i underställ. 

(null)
Dag 162

En kort kvällspromenad. Kort eftersom det redan hade hunnit bli rätt så sent. Det är ändå fantastiskt skönt, även om vi inte har en hund längre, att få en stund utomhus efter en innedag. 


Nu går vi mot tisdagen. 
Hoppas du startat veckan på ett okej sätt?!