Lite flexibilitet

Idag har jag varit en dag på jobbet med digitalt lagmöte för att starta upp dagen. Så roligt att många fler nu är tillbaka från semestern så att fler syns i rutan på mötet. 

Sedan förberedde jag för att starta upp med introduktioner i klassrummet. Det är så fint att få dela en annan människas förväntningar inför i det här fallet om mattelärandet. 

(null)
Libanesisk lunch i låda. 

Jag åt och läste mejl samtidigt för att passa på när jag var ensam för sedan var det dags att möta upp elev vid stora entrén. 

(null)
Flexibel arbetsplats. 

På Komvux försöker vi möta upp elevens behov vilket idag betydde för en av dem var att ha introduktionen utomhus så att hunden kunden följa med. Vi satt där ute i Promenaden och gick igenom kursen, vad som behövde laddas ner och registrering av ett konto för matematikvideosnuttar. Hunden var orolig och småstressad ända fram tills vi i stort sätt var klara nästan en timme senare. Typiskt. 

(null)

Alwa hämtade mig och vi åkte till Kerstin för att plocka plommon. Så goda och lätt att kanske äta för många. 

(null)
Ett glas bubbel i väntan på potatisen. 

Wiktor fick grilla och vi andra hjälptes åt med att fixa alla tillbehör. Johan skulle inte komma hem på länge och min pappa kom för att hämta en grej. Vi satt och åt i uterummet medan mörkret letade sig fram mellan tallarna och upp på altanen tills vi blev helt inslutna i det annalkande höstmörkret. Stjärnhimlen i taket och värmeljusen på borden gjorde det hela mysigt och vi satt kvar ända tills Johan kom hem från Stockholm. 

(null)
Dag 163 eller natt. 

En skön och god tisdag.