Det ljusnade

Fredag och tog hjortronsylten på frullemackan. Funkade finfint som fredagafikamacka istället för Fredagsfika med bullar. 

(null)


Jag jobbade bara fram till lunch sedan hamnade jag i soffan och slumrade till med en rätt så tung huvudvärk. Vaknade till ur mitt slummer av att det dånade på uterumstaket. Regnet vräkte ner och då är det mysigt att vara där ute medans regnet smattrar hårt på plåttaket. 

(null)
Skönt att det kom en skur och lite muller. 

Fick ett kort besök i hallen av Fritte och medan vi stod där och pratade så tryckte han på ryggen och masserade mina axlar lite. Det knakade till och med ens kändes det så mycket bättre. Så snällt att hjälpa mig lindra smärtan. 

(null)
Fredagstacosen 

Skönt att fredagen kom efter en nästan vanlig jobbvecka. Det är ju en härlig känsla med fredag och den får man inte på riktigt känns det som om man inte jobbar. Under semesterveckorna är det ju fredag hela veckan lång liksom. 
När vi precis hade käkat färdigt så kommer Sara in till oss. Men så söta de är för då hade Fritte pratat med Sara att hon gärna fick svänga förbi oss för att trycka och dra lite mer. Ojojoj vad axlarna har åkt fram. De måste jobbas tillbaka till sin plats. Tack rara Fritte och Sara för den oerhörda hjälpen som fick så mycket att släppa. 

Johan och jag tog oss ut på en Jursla-runt-promenad med ett vattningsstopp hos grannarna. 

(null)

Det verkligen ljusnade både för vädret och för mig under kvällen. 

(null)
Sista biten blev ett skogsparti. 

(null)
Dag 159

Sommartid är det skönt med ett kallt och svalt betonggolv men det kanske inte dröjer så länge innan pannan drar igång och ger oss ljumna golv. Det är också skönt att kliva upp på varma golv på morgonen. 

Tack alla för era små kommentarer och emojisar på Facebook och på sms här idag. Det värmer att mina små anteckningar läses av någon annan än bara mig själv. Min dagbok som jag nu i många år skrivit i kanske läses av några fler än ni som kommenterar och det var aldrig min tanke att så många ändå skulle klicka sig in här. Jag skriver ju bara om min vardag och den är långt ifrån någon lyxtillvaro men den är verklig och min. Extra roligt är det när jag ändå av någon märklig anledning läses av någon simningen alls känner mig och kanske finner inspiration till vardagen och livet. Man kan leva efter enorma motgångar och sorger och det kanske jag har kunnat inspirera andra till litegrann. Hitta enkla ljusglimtar och vara tacksam för små som stora saker. 


Det ljusnade framåt kvällen på flera plan. 


Trevlig helg och hoppas du ska göra något som du vill och som fyller din kopp?!