Där är jobbveckan över.

Det är något visst med att stämpla in en fredag även om fredagar nu för tiden inte erbjuder fredagsfikat i personalrummet. Snart kanske det kan bli fikastund som vanligt igen. Det är ju alltid ett så trevligt avslut på jobbveckan när flera av mina Komvuxkollegor samlas och smakar in fredagen.  Idag blev det en kaffe på stående fot innan min sista lektion. 
Efter jobbet så läste jag en liten stund för jag behövde vila i soffan innan eftermiddagens not so roliga matshopping. 

(null)
Lindarna är nere. 

Efter IcaMaxi så hann Alwa och jag in till stan på 6:-. Alltså det gick så snabbt stoppet inne i stan att det bara kostade sex kronor att parkera i parkeringshuset. 
Hjälp så det ser ut nu när Lindarna i promenaden är nedsågade. Husen kommer fram och just i det där huset hade jag hemkunskap och idrott när jag gick på högstadiet. Data och maskinskrivning hade vi kanske där också, det var ju inte direkt igår som jag spenderade tre år på Djäkneparksskolan så minnet är inte det bästa. 

(null)
Hela familjen hemma för en tacofredag. 

Det är inte alla kvällar som ungdomarnas schema tillåter att vi äter tillsammans. 

(null)
Hundrocken aka HellyHansen Rigging Coat på för en promenad. 

Ett fint regn som kom från alla håll och gjorde det omöjligt att ha glasögon. Skönt ändå att ha långrocken när regnet yr. Vilket väderomslag det blev, riktigt höstrusk. 

(null)
Dag 170

Välkommen ljuvliga helg. Tänk att det är så roligt att jobba men så fantastiskt skönt när vardagen övergår i helg. Ledighet och inga måsten det klingar härligt i mina öron. 


Ha en avkopplande helg.