Vintern fyller på

(null)
Morgon i fjällstugan och ljusen är tända. 

Det är härligt med väder. Idag har vintern varit på besök igen och det har blåst snålt och tutat i kring fjällstugans knutar medan vi fått några snöflingor. 

Det har varit en innedag med städning, tvättning och plock. Skönt att bara styra lite inomhus när det ändå inte är det skönaste påskvädret. En semesterdag med städning. 
Vi har varit aktiva under hela påskhelgen så det behövdes både att städas och helt enkelt ta det jättechill i fjällstugan. 

Efter lunchen tog vi oss ut mycket välklädda. 

(null)
Det ser ju faktiskt skönt ut...

Luvan uppdragen över mössan så var det helt okej. Uppför gick det trögt idag och blåsten gjorde det definitivt inte lättare. 

(null)
Upp kom vi. 

Backarna idag blev till fots upp till toppen. Vi stod och kikade på skidåkarna och var rätt så nöjda med att bara titta. Vi promenerade lite lättare nerför och hem till värmen. Vilket vinterväder det slog om till, men april är april. 

(null)

Wiktor kom förbi på en fika efter promenaden och vi blev lite uppdaterade på hans liv. Sedan kom Alwa hem också och satte sig i soffan. En chillareftermiddag och kväll. 

(null)
Myser ut det sista av påsken. 

(null)
Dag 50

Plankan med ullstrumpor, myspösbyxor och fleecetröja framför braskaminen gjorde mig lagom varm och det känns ju gosigt när det viner utanför. 


Soffchillar med min popcornskål. 


0 kommentarer publicerat i Allmänt, Fjällstugan, Träning;
Taggar: Sångbäckens Fjällby, Vemdalsfjällen, fika, fjällen, hemmafix, plankan, promenad, påsk, städa, träning, tvätta, vinter