Världen är vit

Återigen är det vitt och rent här i fjällvärlden. 
Jag tror minsann att det har fallit snö i olika former här under hela dagen. Så ljuvligt att då sitta inne i fjällstugan och jobba och veta att när jag blir ledig nästa gång så finns det snö. Det behövdes liksom lite påfyllning om man som jag gärna har skidåkarsäsong ett tag till. 

(null)
På morgonen gick jag till sophuset. 

Det ljusnade sent idag tack vare allt snöfall, men ska man ändå bara jobba så är det mest mysigt att se flingorna utanför. Allt flöt liksom ihop och vägen gick ihop med terrängen runtomkring så helt plötsligt när jag trodde att jag gick på vägen så sjönk jag djupt. Tittade jag tillbaka på mina fotspår så såg jag definitivt inte nykter ut. På bara några minuter så kunde ingen se att jag varit utanför dörren då snön föll på bra. 

(null)

(null)
Två gånger skottades det under dagen och det blev väl ungefär 20 cm totalt med nysnö. 

Efter att jobbdagen var klar så plockade jag fram tiktok-pasta-receptet på telefonen. Ett busenkelt recept med fetaost, körsbärstomater, basilika, olivolja, oregano, salt och peppar och förstås pasta. Googla gärna om du vill ha ett vegetariskt förslag på en krämig pasta som går snabbt att göra. 

(null)
Vad är det för bil som står på vår parkering. Inte ser det ut som vår bil. 

(null)
Skillnad mot igår. 

Tänk att vi igår satt där och gräddade våfflor och idag har det blivit som dunbolster istället för renfällar. 
På tal om dunbolster så blev det filmkväll med våra grannar efter middagen. De hade med sig  Snowroller så den tittade vi på tillsammans med tilltugg. Härlig film med många igenkänningsdetaljer. 

(null)
Dag 56

(null)
Ligger det kvar på altanräcket så har det snöat. Då får vi väl se om det är mer vitt när vi  i morgon.