Torsdag innan fredag

Det blev liksom som en mellandag idag eftersom jag tog semester igår. Även att jag inte kallar att gå på begravning för semester, men jag var borta från jobbet. Det blir inte helt  lätt att vara ledig mitt i veckan och sedan tro att  omställningen tillbaka i ett nafs  ska gå smärtfritt. Kroppen  tänkte sig nog att den skulle vakna upp till en lördag, men tji fick den,

(null)
Lillsjön runt 

På morgonrasten tog jag mig runt Lillsjön vilket nog bara är en kilometer när man går som jag gjordebutmed strandkanten. Mer än så hann jag ändå inte på min kvart. Underbart iallafall att komma ut och idag var vattnet ormfritt. 

(null)

(null)
Skogsstig

Det är något visst med att gå på skogsstigar badandes i solljus. Det är tyst om man nu inte knäcker en gren som ligger där. Skön naturlig dämpning och mjukt att gå på och verkligen rogivande, tycker jag. 

Avslutade dagen med SKA-arbete (systematiskt kvalitetsarbe) i arbetslaget. Det blev en intressant eftermiddag att få höra hur lika vi ändå skattar vårt jobb med arbetsuppgifter. 

(null)
Tictoc-pasta

Eva och Janne, våra fjällgrannar, introducerade denna rätt för oss och den föll jag för. Tillagas i en kastrull och en ugnsfast form med få ingredienser; fetaost, tomater, basilikablad och kryddor. Gillar enkelheten, snabblagad och att den är vegetarisk. 

(null)
Vackert träd som doftade fantastiskt vårligt när vi tog vår kvällsprommis. 

(null)
Dag 71

Plankan för 71:e dagen i rad och en liten kort danssnutt dagen till ära efteråt. 


(null)
Popcorn

(null)
Vågor

En egen liten filmkväll med popcorn och surffilm. Kan ju bara mysa in att det är fredag i morgon. Gör morgondagen till en bra fredag. 
Valborgsfirande på säkert sätt.