Tillbaka till verkligheten


(null)
Månen och renlampan var det som lyste upp i fjällstugan i natt. 

(null)
Låser och säger hej då för denna gång. 

Fjällstugan har utnyttjats bra av oss det år som passerat och nu är bara Alwa kvar. Wiktor är kvar ett par dagar till för det var visst lite jobb som återstod. Så härligt att våra ungdomar gillar Vemdalsfjällen också. 

(null)
En kaffe på vägen. 

Våren visade sig mer och mer utmed vägen hem. Snön försvann även om det snöat till och från under dagen. Björkarna blev till slut sådär ljuvligt florljusgröna som är ett vackert vårtecken, tycker jag. I några slänter lyste maskrosorna upp med sina gula blommor och även vitsippor. Vitsipporna verkar jag inte ha missat nu när jag har varit iväg så det får bli en promenad ute på Djurön utanför Norrköping nu i veckan som kommer. Att strosa runt där vitsipporna breder ut sig som mattor är vackert och verkligen vårligt rogivande. 

Nu har vi kommit tillbaka till hemmahemma, Jursla, efter tre och en halv vecka hemma i fjällstugan. Tillbaka till verkligheten känns det lite mer som. Där det är mer allvar med alla måsten. Hem till gräsmattan som nog snart behöver sin första klippning och fönsterkuvert som kommer från vissa företag fortfarande.  Även kanske mer risk för smittan som vi tycker att vi gjort massor för att undvika. Även om båda våra ungdomar åkte på det under säsongen fast de klarade sig utan några som helst symtom. 

Av med kärran och tömde bilen innan det blev Ica Maxi för att fylla på lite i kylen. Det fick bli min promenad. För det räknas väl som promenad att gå och handla? 
Det var lite extra kul för jag hade en påse att hämta i förbutiken. 

(null)
Ett påskägg från L’Oréal. 

Ett toppenägg som vinst, men som jag inte kunnat hämta förrän idag. Det var nog meningen att jag skulle vinna lite smink jag som aldrig använder så mycket mer än mascara typ. 

(null)
Fina förpackningar som jag hoppas kunna använda rätt. 

(null)
Dag 68

Laddad för en ny vecka och den fortsätter digitalt jobbmässigt från köksbordet i Jursla nu. Jag börjar kunna detta nu med att jobba hemifrån. Över ett år har nu gått och det verkar som att det har ökat med pandemin, men jag fortsätter hålla avstånd och inte utsätta mig för 
Ha en finfin vecka!