Sulade om

Idag stod det slalom på schemat och jag ville ta en sväng förbi Concept Store för lite hjälp med att fixa pjäxorna eller rättare sagt sulorna. Jag har formade sulor men de har fortfarande inte blivit bra utan de har fixats och trixats med två gånger, men jag tänkte tredje gången gillt idag. 

(null)
Skönt om jag slipper amputera vid fotknölarna. Alltså hoppas jag på hjälpen. 

(null)
Där ligger de "gamla" sulorna. 

Johan som hjälpte mig inne i affären gjorde nya sulor för de "gamla" gick nog inte att mecka om fler gånger. 

(null)
Jag stod och plattade till sulorna med värme och Johan stod med huvudet ner i rea-lådan med vallargrejer:-)

(null)
Molnigt men kisande i Klövsjö Skicenter. 

(null)
Vi körde alla backar i Klövsjö. 

(null)
Transporterade oss över till Storhogna. 

(null)
Storhognas backar med äkta snö är fina. 

(null)

(null)
Storhogna m

Vi gick in på storhogna för att luncha och träffa Anette och Mikael med ungdomar. Johan och jag fick ett fönsterbord och beställde in hamburgare. Mysigt att få ett bord vid fönstret och i ett hörn. 

(null)
Vi började med vatten. 

(null)
Nog den bästa burgaren som jag ätit denna säsong i Vemdalsfjällen. 

Först lite mat och vatten och sedan blev det Cava och vi fick sällskap i soffan bredvid och tog då ett glas till. Restriktionerna säger ju 4 per bord så det blir ju då lite utspritt när man vill prata lite med varandra. 

(null)
Efter burgaren bjöds det på sol. 

(null)
Såhär vill vi gärna ha det. 

Sulorna var helt klart bättre än innan, men jag blev inte helt smärtfri så någon form av justering behövs fortfarande. Ska vila fötterna från slalompjäxorna i morgon. 

(null)
Dagens post

Så roligt när det kommer post i brevlådan. Inca, Barncancerfonden Östras toppeninformatör, skickade ett vykort med minnen från Ungdomsstorläger vi varit på genom åren. Så mycket fina minnen som jag har fått genom åren och jag hoppas att alla ungdomar fått med sig några också. Hoppas att dessa läger snart kan få komma igång igen på riktigt. Förra våren blev det ett digitalt möte där jag ändå fick vara med som stöd i en grupp, men det blir ju aldrig detsamma som riktiga möten. 

(null)
Altanfika 

(null)
Dag 51

(null)
Solen går nu ner vid halv åttatiden. 

Det blev en taco-onsdag här i fjällstugan och sedan en promenad i området. Vädret vände till det bättre och så får det gärna fortsätta.