Fjällfix

(null)

På rasten fixade Johan till två brädbitar med fogsvansen och vinkelslipen. Sedan lite tjärvitriol på dem och in i bastun för torkning. 

(null)


(null)

Den vänstra är en av sex bitar som låg i fjällstugan när vi köpte den. Liknande sitter inne för kontaker och eluttag. Nu ska de efter lite tjärvitriol få sitta ute och hålla upp våra nya lyktor som förhoppningsvis ska lysa upp fasaden. Fritte är supersnäll och tog en stock och sågade upp i olika grovlek och tog med upp hit till Sångbäckens Fjällby så att vi kunde välja. Jättefina plankor som jag gärna skulle vilja göra en väggfast bänk av senare.  

(null)
Det stället i fjällstugan vi inte direkt använder är bastun. 

Bastun har sedan vädrats under dagen men det har ändå luktat tjära inomhus. 

(null)
På lunchen tog vi en sväng ut i området. 

Det snöade lite lätt men inget som stannade kvar. Jag hade iallafall alldeles för mycket på mig när vi raskt skulle ta oss runt på den kortare rundan. 

(null)
Avslutade jobbdagen i soffan med ett kort möte. 

(null)
Strax efter fem bytte vi om till spåret. 

(null)
Och spåret ända tillbaka till bilen. 
Lyx

(null)
Förbi brevlådan på väg från backen. 

Äntligen kom postkortet från manma som hon skickade innan påsk. Heja Post Nord!

(null)
Post i lådan är skoj. 

(null)
Dag 58

Lena undrade om denna träning med plankan har givit något. Ärligt talat så vet jag inte, men jag tror minsann att jag fått lite mer styrka. Svårt att säga. Jag kanske ska stå längre än 2,5 minuter men det är ju inte direkt rörelseglädje att bara stå där. Lite fix i fjällstugan.