Det blir kanske paj

Det våras här i Vemdalsfjällen nu trots att snön ligger kvar. Små små tussilagos har börjat kika fram i vår slänt nedanför fjällstugan. 

(null)
Blommor behövs nu för alla insekter. 
En fjäril satt en stund. 

(null)
Det blir nog paj. 

I somras planterade jag en rabarberplanta och det ser ut som att den klarat vintern. Älskar rabarberpaj så det ser jag verkligen fram emot att även kunna göra i fjällstugan. 

(null)
Johan fixar trösklar och det luktar starkt i fjällstugan. 

Det har varit varmt idag så tack och lov har vi kunnat ha dörrar öppna. Sitta och jobba när det luktar starkt det är inte riktigt min grej. Finare entré blev det iallafall med lite vax eller vad det nu var.  Johan saknar nog vårfixet med att slipa och putsa och vaxa båten. 

(null)
Dag 63

Med lurarna på emellan två elevmöten så passade jag på att köra plankan. Tre minuter känns ibland väldigt långt, men resten av dagen rusade iväg. 
När klockan var fem stämplade jag ut och vi åkte upp till toppen för ett varv innan maten. 

(null)
Ensamma 

(null)
Ensamma i skidbacken. 

Det känns lite öde att veta att skidbacken är stängd för säsongen, men helgen vi fick kommer jag leva länge på. Nu får vi åka på längden så länge snön bär. 

(null)


Så skönt att komma ut medan det är sol och dagsljus. Det var rätt så varmt i spåren så vi hasade oss fram. 

(null)


(null)
Ost- och svamppizza

(null)
Den blev god. 


Det har tvättats här i fjällstugan men annars har det inte blivit många knop idag. Vi såg klart på "Snabba Cash" och "Love and Monsters". Den första serien var rätt ok men att se en massa slemmiga monster som tagit över jorden. Får drömma en stund efter sol och värme för rabarberplantan.