Onsdagen rullade på

Tänk att en dipp, läs min tisdag, snabbt vände åter uppåt. Grå och regnig onsdag men med vetskapen om att jag skulle slippa och skippa min matlåda för ett lunchbesök på Parken med de kollegor som kunde. Små saker som sätter guldkant på trista höstdagar. 
Wiktor fick vara den som skjutsade in mig till jobbet idag. Kom in och öppnade upp dator och telefon och möttes då av ett sms från min kära kollega Kerstin som jag delar klass med att hon är sjuk. Min första spontana tanke var "åhhh då missar hon lunchen", men jag menade självklart att tråkigt att hon blivit sjuk och hoppas på snabb bättring för henne. 
Först blev det alltså att sätta sig in i Kerstins lektioner då jag annars på onsdagar ansvarar för proven. 
Sedan skulle jag få en timme med chefen för ett digitalt Meet-möte, ett medarbetarsamtal. 

(null)
Allt kan man inte skicka digitalt utan då har vi en liten hylla i receptionen. 

(null)
Riggade mitt skrivbord. 

Jag försöker att stå så mycket som möjligt på jobbet där jag har höj- och sänkbart. En liten låda för att mötesskärmen ska få komma upp lite extra så att jag mer hamnar i vanlig samtalshöjd. 

(null)
Ett av de bästa lunchställena inom min gångradie från jobbet. 

Fräscht och med varierad mat med glad och trevlig personal. Jag tror att många kanske även kommer hit för att få en skymt av lite fotbollskickande. Hoppas att alla sköter sig i samhället med att hålla avstånd, vara frisk om man vistas där andra finns och verkar och håller en god handhygien. Här på Parken har bord ändrats om, stolar plockats bort och sprit serveras direkt efter kassan. 

(null)
Allt smakade gott. 

Viktoria och Carina höll låda nu när matlådan uteblev. Tyvärr fick jag lämna mitt trevliga lunchsällskap och ta med en kaffe i handen för elever skulle komma för prov. 

(null)
Snabba steg tillbaka till jobbet. 

Avslutade dagen med en introduktion innan Wiktor hämtade mig och vi rullade norröver efter en tankning. 
Skönt att åka lite senare från Norrköping och kunna rulla genom Stockholm där värsta rusningstrafiken lagt sig. 
Wiktors spellista rullade även den på med många av mina egna favvisar. Roligt att han gillar Black Sabbath, Bruce Springsteen, Rammstein, Bo Kaspers Orkester, Adept, Phil Collins, Adept, Sabaton, In Flames och en massa annan musikblandning vi satt och skrålade med i. Mot fjällstugan som vi för exakt ett år sedan fick nycklarna till.