Moffamoffa

Tisdag och jag har fått träffa några av mina härliga kollegor live och resten i Meet då vi hade lagmöte. 

(null)
Morgonskola i uppvaknande. 

Morgonhimlen över stan när jag blev inskjutsad var magiskt rosa och mitt instaflöde visade på hur de rosa senare övergick till ett eldhav som steg upp från horisonten. 

(null)
Kerstin bjöd på äppelkaka till förmiddagskaffet och till eftermiddagskoppen. 

Det är alltid mycket trevligare att ha fikasällskap och sååå mycket godare när det bjuds på något så gott som hembakad äppelkaka. Små samtal runt runda bordet innan lektioner startades. 

(null)
Vi tog en moffamoffalunch på Östgötaporten 
Kerstin och jag. 

De olika gröna alternativen på detta ställe är alltid en fröjd för ögat, gommen och magen. Kanske inte min uppläggning då, men smaken blir det inget fel på.  Honungsglaserad skinkstek med äppelkompott, en god kombo. Grönkålssoppa och revbensspjäll tog jag självklart också av. 
Mätt och belåten och med koppen kaffe och äppelkakan även under eftermiddagsrasten så höll jag mig fram till kvällen. 

(null)
Slöfock framför tvn. 

Lite the, vindruvor, kex och ost. Vi började se Twilight igen. En rätt så okej avslutning på en mer än vanligt social vardagsdag. Tycker så mycket om att få träffa lite folk och dessutom se något annat än hemmets fyra väggar. Hemma har jag tack och lov skogen som ger mig energi men inte det sociala kan jag ju få där. 
Inte många knop gjorda idag, men jag orkade inte ta mig ut ikväll fastän att jag vet att det oftast känns toppen väl ute. 


Långt ifrån hungrig avslutas tisdagen i soffan.