Funäs

Idag åkte vi mot Funäsdalen för att Johan skulle jobba lite. Det regnade hela dagen så en bildag funkade finfint för mig med stolsvärmen på. 
Jag har varit ledig hela dagen för att jag kunde och kände att jag behövde det. 

(null)
Lossendammen

Vi stannade till vid Lossendammen för jag tycker om att se fjällen i bakgrunden även om de idag bara skymtade fram i diset. 

(null)
Funäsdalen välkomnade oss regnigt. 

(null)
Funäsberget dolt i dimma. 

Gick in på HillSide och kollade lite på kläder. Blev lite sugen på en ny höstgarderob, men med handen på hjärtat så har jag kläder och klarar mig rätt så bra. 

(null)
I Tänndalen var det folktomt

(null)

Dimman hade lättat lite när vi kom tillbaka till Funäsdalen och svängde förbi Systemet innan Johan skulle titta på skotrar. 

(null)
Jag kan ingenting om dessa maskiner. 

Det enda jag önskar är stols- och handvärme där jag kan sitta bekvämt med värme bakpå om vi ska ha en skoter så småningom. 

(null)
Snacka om vacker utsikt. 

(null)
Tillbaka till Vemdalen 

Innan Bageriet blev det lite snabb matshopping. Sedan en Tuffe Uffe som pizzan heter. Passade finfint med en pizza även om klockan inte var så mycket. 

(null)

(null)
Inget råtthål

Vi har börjat borra igenom ytterväggen och i garageväggen. Vi ska dra kabel för att Johan vill ha lite koll på fjällstugan och vädret. 

(null)

(null)
Med ett järnspett försökte vi komma ner en bit i marken. 

(null)
Det rann bra i alla diken. 

Vi tog en sen och mörk promenad runt kvarteret. Pannlamporna på och det ljuskäglan föll på syntes bra. Blicken drogs mot sidan av vägen. Det porlade på bra i dikena efter all nederbörd. 


Skön ledig dag,
fredag,
nu börjar helgen.