Fick en lunchvän

Förmiddagen flöt på med det vanliga skoljobbet. Tacksam för att jag får dela så många elevers utveckling och ibland få små livsberättelser. Idag fick jag några fina sms från en gammal elev som berättade att det gått bra och livet tagit en positiv vändning. Det jag hoppas att alla ska få känna. 

När det blev lunchdags så kom min fina vän Kristina med Sallan. Det blev en snabbpromenix i skogen till Herrsjön och tillbaka. Mysigt att hinna prata med varandra och samtidigt få frisk luft. Att se till att få träffa vänner trots denna distansvärld vi nu lever i känns viktigt för mig. 

(null)

(null)
Saknar att ha en hund med ut i skogen såhär. 

Tyvärr blir det ingen hund då Johan blivit allergisk. Jag får helt enkelt passa på att njuta vovvepromenader med de som har en hund. Tacksam för de små stunderna. 

(null)
Inget badväder, men gott att dricka lite när man sprungit en massa på stigen. 

Så söt liten vovve de har som ger dem så mycket fint sällskap i vardagen. Man kommer ut i alla väder när man har hund. Tur att jag själv inte är rädd för regn nu när vi inte har någon jycke längre. 

(null)
Paket idag från Husskylten.se

Ett paket som ska med upp till  fjällstugan. Roligt att långsamt få mer och mer ordning däruppe 

(null)
Snabbmatshopping med Alwa. 

Saknade lite småsaker från butiken så det fick bli en tidig utcheckning från jobbet när Meet-lektionerna var slut för dagen. 

(null)
En lite mörk kvällsrunda. 

Vi gick ner till brevlådan för att lägga på ett namnsdagskort. Hoppas på att posten hinner fram med kuvertet till på fredag till Uddevalla. 

(null)

Roligt att gångnes vägarna här ochctitta på alla fina pumpaskapelser. Den här med tandställning för att få ett snyggt garnityr, morotsbröds och läsglajjer var riktigt fantasifull och kul. 

(null)
Popcorn är bra för nästan det mesta. 
Något jag nog aldrig tröttnat på. 


En måndagskväll och jag behövde popcorn och till sista avsnitten av "The Witcher".