Mitt-i-veckan

Onsdag redan och jag har fått möta elever i olika matteböcker som variation. Dagen blir annars rätt så enformig när man bara sitter vid datorn och eleverna byter av varandra med halvtimmesintervall. 

(null)
Kom ut en sväng på lunchen. 

(null)
Björn Roslunds bok "Haja ADHD" i lurarna. 

Underbart att kunna läsa med öronen, lyssna på en bok när jag går i skogen. Skönt med det dagsljus jag fick ute i skogen innan datorn kallade igen. Bara att knata tillbaka hemåt. 

(null)
Ett par trattisar stod där utmed stigen. 

(null)
En kortsväng på belysta vägar. 

Det fick bli en kort och snabb promenad på de upplysta trottoarerna för att hinna till kvällens  styrelsemöte. Missat att ladda paddan som jag brukar använda, men började på den och hade dagordningen och bilagorna i mobilen. 

(null)
Hehehe man kan se ut hur som helst nu för tiden när det är möte. 

Viss fördelar är det väl ändå med alla digitala möten. Det räcker att man borstar håret och sedan bara klär på sig något skönt och bekvämt. Dessa mjukbyxor köptes inför en buss-skolresa för mååånga år sedan. Sköna bussåkarbyxor iallafall. 

(null)
Där dog paddan och snabbt över till telefonen. 

Ett par timmar på mötet och sedan hamnade jag med...

(null)
...en skål popcorn och...

(null)
...en liten skål med det som fanns i skåpet. 

Var så sugen på Gott och Blandat, men man kan ju inte få allt man önskar och får vara nöjd med substitut ibland. Köksskåpen kan ju inte vara fyllda för att passa mina olika smakönskningar. 
Önskar dig en fin torsdag.