Kollad

Tidigt iväg i morse för ett besök på hudkliniken på Vrinnevisjukhuset. Jag använde mig av huvudentrén för det stod så i kallelsen. Checkade in mig och gick bort till avdelningen jag varit på en massa gånger tidigare. Gick om en gammal dam som sakta och med stor ansträngning rullade sig framåt i en rullstol. 

(null)
Tacksamt tog den 90-åriga damen emot min hjälp. 

Hur kan en så gammal dam behöva ta sig själv så långt på ett sjukhus? Jag fick ett underbart leende när jag släppte av henne utanför Jourcentralen och jag skyndade mig upp till hudavdelningen.  

(null)
Som på spa, det ligger en morgonrock på sängen. 

(null)
Fick byta om till snyggaste spa-morgonrocken ever inne på ett mysigt spa-rums.  

Att stå i en blå sjukhusrock är definitivt inte så superkul när man ska invänta läkaren. Då får man väl fantisera lite att man är någon annanstans?  
Nu är jag iallafall genomkollad på mina förändringar. Bra att få det gjort även om det inte är något skoj. Lite salva och så får jag vänta och se om förändringarna växer. Det bästa hade varit om jag hade fått träffa "min gamla" läkare som kan min historia och som har sett mig tidigare. Skönt ändå att det bara är ett telefonsamtal bort.

(null)
Ut en annan entré. 

Ett snabbt avklarat besök som jag blev skjutsad och hämtad utanför entréerna. Hoppas att jag snart åter kan få ta kontrollen över min bil och få köra själv. 

(null)
Han bjuder på sig själv och snart kaffe. 

En kaffemaskin som strulade lite försöker Johan självklart fixa till. Läsglasögon och pannlampa var ett bra förstaförsök, men maskinen fick åka ut till kompressorn för en genomblåsning. Som ny och kaffet blev återigen gott. 

(null)
Syrénbuskaget åkte ner. 

(null)
Äppelspaljén fick sig en höstklippning, spiréan och forsythian likaså. 

(null)
Wera-trädet snyggades till. 

(null)
Framme vid Yxbacken. 

Vid backen var det många som jobbade med att dra fram rör till snöläggningen. Undrar om kylan kommer här först, innan Wiktor som är i Vemdalen börjar lägga snö? Ska bli spännande att se hur det kommer bli i hemmabacken nu när så mycket massor lagts dit för att höja, jämna ut och bredda. 

(null)
Varför inte grilla i en cowboysarhatt?

(null)
Avslutar lördagen med lite extra kryddor. 

Krydda vardagen skulle ju inte vara alltför svårt om det bara var att tillsätta salt & peppar. Vi börjar med maten. 

(null)
Värmande gott med årsglöggen. 
Go lördagskväll ni alla!