Fars dag

Söndag och fars dag och jag vaknade skapligt. Tyckte att färska vaniljbullar skulle passa bra till eftermiddagsfikat då pappa skulle kika över. 

(null)

(null)

Hehehe där slocknade visst min gamla följeslagare elvispen som jag fick när jag flyttade hemifrån. Den har klarat sig otroligt länge, men den har fått jobba hårt vid bullbaken. Kanske ska investera i en kitchen aid även om jag tycker att det inte finns plats för den på köksbänken. Tänk ändå så länge elvispen har kämpat på med allt från att vispa grädde till att dra runt den tunga bulldegen. 

(null)
Vaniljbullar in the making ser ju inte så skojiga ut. 

(null)
Rulla, snurra liten bulle och skjuts in i ugnen. 

(null)
Doften av nybakade buller i hemmet är ljuvligt. 

(null)
Lite scones fixades och Alwa (och Wiktor på håll) firade sin glade far. Utan vinst...

(null)
Ingen klarblå himmel, men skön skogspromenad med...

(null)
...Susanne, Jonas och Johan. 

(null)
Farsdagsfika 

Vi fikade med pappa och de färska bullarna och Kerstins goda kakor när pappa kom. Förklarade för pappa att Kerstin är mamma till en av Johans allra bästa barndomskompisar. En vän som vi bara får sakna och minnas nu. 

Fars dag har för oss bara betytt en dag då vi fikat tillsammans och det gör vi ju ändå. Trisslotterna försökte sätta guldkant på dagen men utan att lyckas med skrapet. Vi var hemma och bara chillade resten av söndagen och glöggade till en Thor-film på Disney. 

Vad gör du en dag som denna? 
Firat, glömt bort eller gått all in med en massa farsdags-grejer. 


Åter en jobbvecka som väntar.