Snö

Ännu mer vacker vit snö har fallit ner här över natten. Snön behövs här i backar och i terräng. Förmiddagen började i Vemdalsskalet där jag först fick hjälp inne på Concept Store med att byta lins till skidhjälmen. Det var ju rätt så lätt när man fattade hur man skulle byta och vilken skillnad det blev med den gulare linsen nu när det är så mörkt ute. Det var rätt så lugnt i backarna idag för det är stugbytardag för de flesta uthyrningsställena.
Liftkö och vår Alwa skymtar med sina två elever i bakgrunden.
Vi åkte i de backar som var öppna också sedan åkte vi tillbaka till stugan för lite energipåfyllning.
Det blev att skotta sig in till stugan.
Eftermiddagen på Klövsjös skidområde.
Vi åkte tills det började skymma och då åkte vi hem och gjorde en laddning med våfflor. Vi firade vår Wiktors födelsedag lite kort efter hans jobb och innan han skulle vidare med grabbarna. Tänk att det är 22 år sedan som jag fick bli mamma till en rätt så liten bebis, men som snabbt la på sig och idag är 195 cm lång.
En taco-kväll innan pannlamporna åkte på för en soptunnerunda och tur i området. Snön yrde och våra fotspår blåste snabbt igen och bara på den korta stund vi var ute kom det nog en centimeter. Att bara vara ute är skönt och det är nog det vi mest kommer göra här de närmsta dagarna, njuta av att bara vara ute och lugnt invänta skidbackarna.