Mot vintern

Packningen tog lite längre tid än vad jag hade kalkylerat med och tomten och släden, läs Johan vid ratten och en stor täckt släpkärra, rullade ut mot Abborreberg för att lämna julklappar. En annorlunda jul som vi bara spendera med våra ungdomar uppe i fjällstugan utan mamma, Uffe och syster med familj. En stundande jul som blir annorlunda för hela samhället och påverkar oss alla på olika sätt.
Så fin den nya bänken av gammalt ladugårdsgolv blev vid deras entré. Jag är tacksam för att båda våra ungdomar jobbar på Vemdalsskalet. Tänk vilken tur att det kunde dra igång med SkiStar-karusellen. Önskar så att alla som kommer upp tar sitt ansvar för att göra en bra vistelse för sig själv och alla andra. SkiStar har tagit till en massa åtgärder för gäster och sin personal.
Vackert att åka dagtid
Utanför Orsa välkomnade vintern oss med vackra vita träd.
Broccolitallen är sedan barnsben ett fint vägmärke som innebär att vi klarat många mil av bilresan.
Johan fick lite kramp och behövde gå ut och sprätta lite med benen.
Fredagsstämning i bilen.
Tacofredag i fjällstugan med Johan och Alwa.
En ny pannlampa skulle invigas på sophusrundan. Gillade att kunna ha batteriet i pannbandet. Det har jag hemma på den jag mest använder. Johan har mer krav på att den ska lysa upp som ett hellyse på bilen.
Vitt och vackert med all snö.
Skulle ju kunna tro att Johan fyllde kängorna för att ta med snö hem. Det var sådär härligt torr och fluffig snö.
Det är Vemdalsskalet som lyser upp i bakgrunden så vackert och lite roligt att veta att Wiktor just då var där och jobbade med snöläggningen. I morgon ska vi leta oss till skidbacken.