Gran och pepparkakor

Det har blåst rejält idag och då valde vi att avstå skidåkningen. Det finns ju annat som man kan sysselsätta sig med inomhus i stugvärmen.
Fjärde advent i stugan.
Om man inte har vanlig bomull så får bomullspaddar duga till krassen.
När frukosten intagit blev det en kopp kaffe tillbud soffan. Johan bar ner julpyntet så det stod där och pockade på min uppmärksamhet. I med batterier i alla julgransljus och sedan kunde dekorationen tillsammans med Alwa börja.
Vi blev nöjda med det julpynt vi hade, det var bara guldslingan som inte kom upp för den var för kort. Julgranskulor som varit med i många år hemma hos våra föräldrar. Roligt att återbruka.
Johan tog släden till grannbyn och köpte björkved.
Utsiktsvägen där vi tittade på dagens sista skidåkare i Klövsjöbackarna. Vägarna idag var glashala av värme och blåst så vi satte på oss broddarna.
Alwa och jag bakade och brände lite pepparkakor. Det är inte mängden eller kvaliteten på pepparkakor som räknas utan att vi stod där vid köksbänken och bakade.
Några nya pepparkaksformar blev det från StikkanDesign som jag tyckte passade att ha i fjällstugan. Chill och grill får avsluta denna vecka, den sista innan julveckan. Ha en finfin söndagskväll och bra start på en ny vecka!