Glad Lucia

Glad lucia från en glad lucia utan ljus i sin krona lufsandes i snön. Det är bra mycket tyngre i snö med höga vinterkängor. 
Med glitter i håret, en vit skiddress som lusselinne, ett rött sidenband och batteriljus försökte jag sätta ljus på denna lucia där luciatåg får ske digitalt. Mitt startnummer 1319 fick bli ett mentalt nummer för känslan av att jag deltar med ett par tusen andra lusselöpare idag. Challengize ordnar detta Lucia Race 2020 med Team Rynkebys härligt ideella gäng och på så sätt samlar in pengar till Barncancerfonden. Fastän jag var ensam så lyckades loppet ge en vi-känsla. 

(null)     

 

(null)
Nummerlappen kunde jag inte dra ut i fjällstugan, men jag hade en och bara känslan är viktig. 

(null)
En digital medalj fick jag allt också och en medalj är en medalj. 


(null)
Nu tredje ljuset brinner i advent. 

(null)


(null)

En 3:a och sipp-slapp-svängar på min julskinka. En som längtar efter skidbackarna. Våra ungdomar ska testa de backar som är öppna i morgon, men själv jobbar jag så jag får längta lite till. 

(null)
Inte direkt ett rent nöje att sätta sig i bilen för hemfärd. 
Renar är kul att få se i vägrenen. 

(null)
Ljusnan på väg hem. 

(null)
Hemma i Jursla och tänder lite tredje advent. 

(null)
BLOSSA brinner med tre ljus. 

Det känns som att decemberdagarna varit kortare och då menar jag inte direkt att det knappt varit något dagsljus, men att de bara rusat fram. Snart är det mitten av december och veckan som nu är stundande är elevernas sista innan jag går på semester. 

(null)
En kort kvällsprommis efter många biltimmar. 
Pannlampa och lite reflexer i skogen. Hoppas din helg laddat dig inför sista dagarna innan jul?!