Påskägg för en god sak

Påskägg för en god sak med plats för goda saker eller varför inte med en liten tête-a-tête till köksbordet som då blev en egen liten för tidig påskpresent till mig och för familjen att kunna njuta av inför och under påsken. Ett litet glasägg från Majas Cottage som jag hittade på Vera Design & Interiör igår när jag köpte den fina plåtpåskhönan. För en god sak då en liten del går till Barncancerfonden och det tycker jag är fantastiskt fint gjort av Majas Cottage. Ett litet gulligt ägg i glas som är fint att även ha tomt och stängt. Lite känsla av Fabergéägg får jag allt.

 
 

I hemmets värme slår de små blommorna ut på löken tête-á-tête snabbt. Det är tur att Åby Handelsträdgård ligger nära när jag behöver byta ut dessa små lökar. 

Jag måste nog köpa ett ägg till för att ha lite godis i bredvid. 
 

Jag flög inte likt de tranor som låg jämsides med oss på E4:an, men det flöt på riktigt fint i morse i bilen till Stockholm. Jag kom till och med hela 40 minuter för tidigt till dagens styrelsemöte för Barncancerfonden. Så bra nästan flög det på vilket man aldrig vet i morgontrafiken där det också kan stå helt stilla vissa gånger och då måste ta till på restiden. 

Jag hann få kramar innan mötet skulle dra igång av alla runt styrelsebordet och ett fint armband av Janica som hon hade gjort med lotusfröpärlor och ett Aum-tecken. Så roligt att få något som någon fin människa man känner har gjort med kärlek. TACK 🙏🏻

 
 
 
 

Riktig fredagskänsla med tacomys får avrunda jobbveckan. 

Trevlig helg!
 
 
 
0 kommentarer publicerat i För en god sak, Inköp, Mat och Bak;
Taggar: Armband, Aum-tecken, Barncancerfonden, Förengodsak, Godis, Inredning, Inspiration, Lotusfrön, Majas Cottage, Påskägg, Stockholm, Styrelsemöte, Tranor, Tête-á-tête, Vera Design & Interiör, Ägg, Åby Handelsträdgård