Nowas nagelfix

Det är inte bara vi människor som behöver fixa naglarna/klorna. När man inte ser pulpan och då känner sig obekväm så tycker vi att det är toppen att kunna vända sig till en expert för hjälp.
 
Camilla på DjurMagazinet i Norrköping är en ängel med hundar och vi slipper lägga ner Nowa på golvet när klorna ska klippas, eftersom vi vill att hunden ska ligga helt stilla så att vi inte råkar klippa i pulpan. Camilla är lugn, snabb och duktig med hundar och det är dessutom nyttigt för vår lilla hund med lite socialisering inne i stan. Vi hinner knappt att blinka så är det klart. 
 
Nowa o Johan i väntan på, båda ser ledsna ut men skenet bedrar på de båda.
 
Vi tittade på hur man skulle kunna ha en hund i husbil, med ett specialkoppelbälte. Vi vill inte ha henne i hundburen nere i garaget utan vill att hon ska få ligga där framme där vi kör fast då fastspänd. Inga flygande elefanter vid någon plötslig inbromsning här inte.
 
Nowas godispåse för att hon och Camilla gjorde ett bra jobb. 
 
Tuggben som snabbt går åt för en liten vovve som Nowa. 
 
Vi blir kvickt väldigt ointressanta och fokus är att äta upp benet snabbast möjligast. 
 
En mindre hundbädd får vi ge oss ut på jakt efter till husbilen då denna Fatboy är aningen för stor att dra med. 
 
Sista dagen i 
#StrongAndStretchyYogis
Handstand variation
 
Nu kommer jag vila helt från träning ett par dagar, så vi får alla gå och vänta med spänning på vad jag tänker göra för utmaning i mars. 
Min #utmaningmar16 är iallafall på G. Jag kanske kan skriva i morgon för den av er som är sugen på att börja, men själv säger jag stopp för mig själv. Att ha jobbat idag var tillräckligt ansträngande och avslutningen på kvällen gjorde jag i Norrköpings, i mina ögon, bästa förening Friskis & Svettis. En rivstart från soffan i flera dagar till ett jobb som varade från klockan 08.00 fram tills efter klockan 22.00 ikväll. ÄR trött nu, men glad. 
 
 
 
 
Om någon har tips om säker hund i bil, skriv gärna till mig!

 


0 kommentarer publicerat i Allmänt, Inköp;
Taggar: DjurMagazinet, Dogue de Bordeaux, Friskis & Svettis, Handstand, Nowa, StrongAndStretchyYogis, ben, hundbälte, jobb, träning, yoga