Min dag - mors dag

Min dag...
 
Jag gjorde min frukost med scones, träffade min mamma för en fika där även min kära syster med familj var förbi, körde min träning på gymmet, gjorde min rabarberpaj för att ha efter grillningen, avslutade min praktisering i yogamånaden och försökte göra mitt jobb med att skriva omdömen utan att lyckas. Mycket egosaker, men det var ju min dag idag - MORS DAG. Jag har gjort mina val idag och det måste väl verkligen få vara en riktig mors dag?!
Betydelsefulla stunder är bättre än dyra presenter och jag blev verkligen glad när min syster ringde och sa att de var på väg från Astrid Lindgren Värld och tänkte köra förbi oss på sin väg tillbaka till Uddevalla. Vi ses alltför sällan och deras lilla juvel till dotter hinner växa och utvecklas masor mellan våra träffar. Det blev en riktigt mysig spontanfika på förmiddagen.
 
Mysfika hos min mor. 
 
💜💜💜
 
Nyplockade blommor från trädgården är barndomsminnen från min mormor och morfar. Tycker så väldigt mycket om när jag bjuds bort och det är hemtrevligt dukat, så även idag hos mamma och Uffe.
 
 
Tränade bland annat bänkpress, pressen, draget, slägga och lite armar emellan hopprepandet. 
 
Vackra och stora rabarberblad. 
 
 
 
#mayibeginyoga2015
Final med relaxation pose och då ville Nowa vara med. Lilla vovven, som verkligen tror att hon är det. 
Blir så glad när mina vänner berättar att de har klickat hem några fina Silverhjärtearmband genom min blogg där jag har delat med mig från Barncancerfondens Give Hope - hopp-shop. Hoppas att fler än mina närmaste vänner gjort likadant för tyvärr kan jag inte se hur många som har köpt via min blogg. Ha en fin ny vecka!
 
En kommentar publicerat i Allmänt, För en god sak, Mat och Bak;
Taggar: Barncancerfonden, Dogue de Bordeaux, Give Hope, Majas Cottage, Majas Lyktor, blommor, fika, förengodsak, hopp-shop, mayibeginyoga2015, min dag, mors dag, träning
#1 - - Anonym:

Hej! Jag som inte är vän utan bara hamnade här av genom att en vän kommentarer på Facebook köpte ett armband också! :)

Svar: Roligt att du hittade in till mig! Vad rart av dig o fin blir du med ditt nya armband ❤️
annasiwer