Fjärde ljuset

Där rök den där söndagssovmorgonen. Vaknade strax innan halv sju av att det dånade i huset. Vattenutkastaren var det som lät och först trodde jag att det var den utanför sovrumsdörren men där var det torrt. Det var utkastaren som sitter mot framsidan som sprutade för fullt. 
Johan väcktes och fick springa ut. 
Han fick tyvärr inte av vattnet utan vi fick stänga av huvudkranen så vi blev vattenlösa. 
Sedan somnade Johan om. Han har rätt inställning verkligen, sov om du är trött och ändå inget kan göra åt det en tidig söndagsmorgon. Han sov och jag tittade på en film innan det var dags att gå upp för frukost. 

(null)
Fjärde ljuset

Redan den fjärde advent och det sista ljuset fick tändas. Utanför har det blivit plusgrader och allt det där vackra frostiga är borta. 
Det blev ett race inne på IcaMaxi för matshopping och det var ett söndagsnöje som vi inte var ensamma om att välja. Självklart är det många som dagarna innan jul behöver fylla på i kyl och frys. 
Vi kommer inte stressa upp oss utan vi ska helt enkelt varva ner, åka skidor och bara äta enkelt när vi kommer upp till fjällstugan över jul. 

(null)
Slog in lite klappar som skulle ut på byn. 

Tog en sväng ut till mamma och Uffe med några klappar och sedan vidare till nästa stopp där det bjöds på supermysigt julfika. Färska saffransbullar ställdes fram vid den sprakande brasan. 

(null)
Fika

Efter fikastunden åkte vi hem och åt lite enkelt innan vi gick ner till släkten för en god glögg. 
Kvällen blev god och trivsam även om vi fick ändrade planer. Sjukdomstider förändrar planeringen helt enkelt. 

(null)
Dag 575

I morgon får vi hjälp med vattenutkastaren så att vi slipper ha vattnet avstängt. Tur att det bara är materiella saker som faktiskt går att fixa. 


Redo för sista dagarna innan semestern. 
Ha en bra vecka!
Kram