Nu ska visst beskäras

Nästan varje dag får jag lära mig något nytt. 
Idag vet jag iallafall två saker jag har lärt mig. 

(null)

Det första jag lärde mig idag var av Kerstin. Hon lärde mig att när björkens löv spruckit ut såhär då är det dags att beskära rosorna. 
En lärdom jag tar med mig till våra två små rosbuskar här hemma. Får satsa på dem i morgon efter jobbet. 
Den andra lärdomen jag lärde mig, vilken jag trodde var ett aprilskämt lite sent var om öronljus. Aldrig har jag väl hört talas om att man hon frisören kan få två långa pappersförpackningar i öronen som sedan eldas på. På detta sätt tydligen skapa ett undertryck och få ut öronvax eller proppar. Jag får en bild för mig själv hur man sitter med brinnande papper i öronen som går alldeles för fort och då medför att håret fjuttas på. Eleven som "lärde" mig det här lovade filma sig själv hos frisören han skulle till efter skolan. Hmmm spännande, vi får väl se. 

(null)
Dag 367

Skönt att gå lite barbent med de gråblå vinterbenen. Fotsulorna kändes som att de varit förskonade länge från småsten och trallflisor, men någon gång på våren ska man ju börja träna in dem. 

(null)
Handlade en massa mat efter jobbet. 

Kände för indiskt men det blev för sent och jag var för trött för att ställa mig med indisk kycklinggryta. Den får vänta tills någon annan dag helt enkelt. 
Smörgåsgrillen åkte fram, bröd, dijonsenap, skinka, oregano, grevéost och mozarellaost med paprika. Det blev goda kvällsmackor även om jag inte är störtförtjust i att äta mackor på kvällen.  

(null)
Måndagslyx 

Lite lyxigare var det väl ändå att få fram färgen på bilen efter tvätten. Det tackar jag för och nu ska jag väl hitta den direkt när jag parkerar nästa gång. 

(null)
Det blev en kvällspromenad med Johan som kommit hem från fjällen i kväll. 

(null)
Fin kväll 

(null)
"Hos it ends" fick avsluta kvällen. 

Veckan rullade igång med måndagen och jag känner väl att jag småstartat lite smått iallafall med en heldag på jobbet. 
Kram