Familjen

En dag som bara spenderats på jobbet med elevmöten, matlåda och en massa kaffe. Vet inte hur många koppar det totalt blivit. Nu är det kallt på jobbet så en varm kopp i handen gör underverk. Dunvästen var på hela dagen för att hålla värmen. 

(null)
Solen sken in genom fönstret och det kändes då som att det var varmare ute än vad det var. 

Stämplade ut efter jobbet och hämtades av Alwa. Vi åkte direkt hem för att jag skulle hinna att fixa iordning inför kvällens möte. 

(null)
Ett digitalt möte

Barncancerfonden ordnade ikväll med att försöka samla föräldrar som mist ett barn i cancer. Tänk att få tillfälle till att ses trots att vi bor över hela landet.  Tiden i gruppen gick alldeles för snabbt efter den introhalvtimme som först  inledde kvällen.  Att få ett utrymme där man får prata om sitt barn som dött är ju inte något man har möjlighet att göra med alla.  Minnen som är glada och  positiva går  lättare att prata med alla om som vill, 
De andra minnena som innebär barncancerns alla faser är svårt att prata om med någon som inte varit där för det är så absurt. 
Jag kommer alltid att ha tre barn, jag är mamma till Wiktor, Alwa och Wera. Ikväll har minnen såklart blommat upp och det är så fint att de får göra det. Härligt att träffa andra föräldrar som delar med sig av sin historia. 

(null)
Familjen

Min familj är så viktig för mig och Barncancerfonden med alla familjer känns som en stor familj för mig även om jag inte känner alla. Vi delar något som vi ibland när vi ses inte då alltid behöver sätta ord på för att förklara oss. Många finns mig nära.