Nu vänder det

21:e december och vi har dubbelfirat. Det är årets mörkaste dag och vår förlovningsdag. Nu har vi inte firat hela (korta) dagen för först har Johan varit iväg och jobbat och sedan kom elektrikern hit till fjällstugan. Det har fixats med dimringen nu när vi kör ledbelysning.
Nu kan vi bestämma hur mycket ljus som vår fina lampa ska ge.
Sent omsider kom vi ut med pannlampor efter matshopping i Vemdalen by. Här utvecklas Sångbäckens Fjällby med en ny väg och i framtiden en massa nya möjligheter för fjällälskare att bygga sina fjällstugor vid.
Pannlamporna på upp mot Toppvägen.
Vemdalsskalet glöder
Vi tog oss tillbaka genom skogen. Mycket snö var det.
Med snö i kängorna var det skönt att komma in i stugvärmen.
Alwa hade precis kommit hem från skidskolan och vi fikade i soffan.
Kvällen inleddes senare med bubbel för att dubbelfira. Tänk att nu har vi varit förlovade sedan 1996, ojojoj vad tiden går. Vi har tillsammans varit med om så mycket fantastiskt roligt och bra likväl som bedrövligt sorgligt och obeskrivligt, men vi står här tillsammans. Det är väl just det att vi varit med om allt tillsammans både det bra och det jobbiga. Vi försöker de framåt och hitta ljuspunkter även en dag som denna, årets mörkaste dag. Så började vi genom att fira vår kärlek med en förlovning och det är kanske det som varit det som gjort att vi drivits framåt genom att hitta det bra i även jobbiga saker. Nu vänder det. Det går nu mot ljusare tider. Precis som livet går i cykler om ömsom ljus och mörker, vilket är tur att man känner till när det känns som mörkast. Önskar dig en fin start mot ljusare tider! God kväll!