Helgen

Helgen avslutas som alltid med en söndag. 
Söndagen spenderades på Skalet och där var vi inte ensamma idag. Trodde nog att stugbytardagen skulle vara lugnare, men många gör nog som vi och åker skidor på förmiddagen innan man sätter sig i bilen för den långa resan hemåt. 

(null)
I början var det lugnare i backen. 

(null)
Vi fick några bra åk. 

(null)
Det började förberedas med fållor för att få ordning på oss. 

(null)
Renar i backen. 

(null)
Tyvärr stod luften upp på Skalstoppen idag så vi fick hålla till på Hovdesidan. 

(null)
Trevligt skidsällskap. 

(null)
Uppskattar sittliftarna även om vi idag tog släpliften ett par gånger när kön var alltför lång. 

(null)
En får passa på att snacka i kön iallafall och titta på folk. 

(null)

Avslutade skiddagen med en skidåkarlunch på Pläjset och fick sällskap av en familj hemifrån. 

(null)

Bjussade på skjuts uppför backen eftersom familjen hade utnyttjat ski out men utan att kunna få ski in tillbaka då liften stod. Fin utsikt uppe vid föreningsstugan, Helmystugan. Tänker på vilken himla tur det var med att den kunde köpas av Barncancerfonden Östra och att vi var många som fixade och styrde en massa. 

(null)
Dag 912

Det städades och packades ut till bilen. Alldeles för kort stund i fjällstugan, men det känns ändå rätt ok. Fjällstugan står kvar och väntar på oss till nästa tillfälle. Himlen hade mulnat igen och någon grad över nollan gjorde oss påminda om att vårvintern är i antågande snart. 

(null)
Snödjupet

Snötäcket här uppe hos oss har packat ihop sig av värmen till 80 cm. Uppe på Katrinatoppen är det ett par dm till men där står den inte i skydd av en stor tall. 

Vi rullade hemåt och visst var det så att vi inte var ensamma i södergående, men de långsamt sniglande bilköerna från Stockholm var jag glad att jag slapp. Hoppas de får mindre blåst och vackert väder. Aktiv helg i ett skönt tempo med fin skidåkning. 
Vemdalsfjällen har levererat. 
Kram